AikuisTennis

KTS:n aikuistennis on jatkuvaa valmennusta, johon aloittelijakin pääsee mukaan peruskurssin käytyään. Jatkossa hän voi osallistua jatkoryhmiin, jotka harjoittelevat ympärivuotisesti. Vuosi on jaettu 3 osaan: syyskausi, kevätkausi ja ulkokausi kesällä, jolloin pelaamme Väinölänniemen tenniskentillä. Perusteet- ja jatkoryhmiä alkaa joka kauden alussa, seuraavat uudet perusteetryhmät alkavat kesäkaudella.


Kurssit

Tenniksen peruskurssi aikuisille

Tenniksen peruskurssi soveltuu aloittelijoille eikä aiempaa tenniskokemusta vaadita.  Peruskurssin tavoitteena on tutustuttaa pelaajaa tenniksen perusteisiin ja sääntöihin sekä lyöntien tekniikkaan, liikkumisen tekniikkaan sekä kentällä sijoittumiseen. Omat välineet eivät ole vielä peruskurssilla pakollisia.

Jatkoryhmä aikuisille

HarrastajaTennis soveltuu jo hieman tennistä pelanneille, joilla lyönnit ovat jo kutakuinkin hallussa ja peliharjoitukset sujuvat jo pehmeimmillä palloilla. Jatkokurssin tavoitteena on oppia tekniikan ja liikkumisen lisäksi myös enemmän pelitaktiikkaa. Omat välineet olisi hyvä olla mukana, mutta mailat löytyvät myös seuran puolesta.


Osallistumalla aikuistenniksen valmennusryhmään sitoudut kuukausimaksuun. Mikäli kuitenkin joudut lopettamaan ryhmässä käynnin kesken kauden, sinulla on kuukauden omavastuuaika, ennenkuin laskutus katkeaa. Ilmoitus tulee tehdä valmentajalle. Kuukauden aikana pyrimme hankkimaan uuden pelaajan ryhmään. Seuralla ei ole velvollisuutta korvata pelaajille väliin jääneitä valmennustunteja mutta pyrimme siihen jos ryhmissä on tilaa ja taso on sopiva.
Kuopion Tennisseuran aikuisvalmennusryhmät ovat pieniä, (pääasiassa 4 pelaajaa), joten jo yhden pelaajan puuttuminen aiheuttaa 25% vajauksen harjoitustunnin tuloutukseen.KTS Valmennusorganisaatio

Kevät 2018 viikko-ohjelma

Aikuisten leirit kevät 2018
Puolen Suomen Tennis (PST)

PST Tour 2018

PST minimidi 2017-18