Valmennus

Lisätietoa harjoittelusta  Ari Oikarinen 044-0841906 ari.oikarinen(at)karvapallo.fi.

Tenniskoulujen valmennusperiaatteet
Jokainen tennispelaaja on oppinut tenniksen alkeet tenniskoulusta. Kuopion Tennisseura tarjoaa mahdollisuuden oppia lajitekniikkaa tenniskoulussa lapsille, nuorille ja aikuisille. Tennispelaajan tärkein vaihe on juuri tenniskoulussa josta saadaan mahdollisimman oikeaoppinen lyöntitekniikka sekä monien hauskojen pelin kautta innostus tähän haastavaan lajiin.
Kuopion Tennisseuran tenniskoulun periaatteena on huomioida pelaajien ikäkausien eri kehitysvaiheet. Harjoitteiden sisällöissä otetaan huomioon lapsen kehittymisen herkkyyskaudet niin, että eri liikehallintatekijöiden kuten esimerkiksi notkeus-, ketteryys-, tasapaino-, koordinaatio- ja nopeusharjoittelu huomioidaan harjoituksissa monipuolisesti sekä lajinomaisesti.
Tenniskoulun valmennussuunnitelman lähtökohtana ovat kunkin pelaajan omat tavoitteet sekä yksilöllinen kehittyminen. Kuopion Tennisseuran tenniskouluihin ovat tervetulleita kaikki tenniksestä kiinnostuneet! Harjoituksien määrään ja organisointiin vaikuttaa pelaajien ikä, heidän tavoitteensa ja valmiutensa harjoitella säännöllisesti. Kuopion Tennisseura järjestää myös tenniskoululaisilleen vapaaehtoiset minitenniskilpailut viisi kertaa vuodessa, joissa pelaajat pääsevät ottamaan tuntumaan ottelupelaamiseen leikinomaisesti.

KTS Valmennusorganisaatio

Kevät 2018 viikko-ohjelma

Aikuisten leirit kevät 2018
Puolen Suomen Tennis (PST)

PST Tour 2018

PST minimidi 2017-18