Ulla Loikkanen KTS:n golf-mestariksi


KTS Valmennusorganisaatio

Kevät 2018 viikko-ohjelma

Aikuisten leirit kevät 2018
Puolen Suomen Tennis (PST)

PST Tour 2018

PST minimidi 2017-18
                                                                                                                                                                                                                    
Tiirin golf 14.6.2013. Tennisseuran historian ensimmäiset golf-mestaruuskilpailut pelattiin Tiirin Golfin kentällä Nilsiässä. Alunperin piti pelata 9 reikää mutta porukan innostuksen vuoksi, muutettiin kilpailu 18 reikäiseksi. Kilpailu pelattiin henkilökohtaisena piste-bogey kilpailuna.
Ilma oli sateinen ja tuulinen mutta se ei haitannut menoa lainkaan. Kenttäkin oli ajankohtaan nähden hyvässä kunnossa. Vaikka olosuhteet olivatkin vaativat niin se ei näkynyt kovinkaan paljon tuloksissa.

Ulla Loikkanen nappasi upean mestaruus-pokaali kiertopalkinnon hurjalla 39 pisteen saldolla nakuttaen pareja paljon. Hyvänä kakkosena oli paluun golf-kentille tehnyt Pekka "Tiger" Pohjamo 36 pisteellä. Kolmas oli Liisa Eronen 33 pisteellä. Yhteensä pelaajia oli 13. Kaikki selvisivät melkein ehjin nahoin maaliin. Pieniä sielun- ja ruuminvammoja ei näin kovassa seurassa ei edes lasketa mukaan :-).

Palautteen ollessa erittäin hyvää, varsinkin kysyttäessä maittavan lohikeiton jälkeen :-), päätimme että tästä turnauksesta tehdään perinne.

Kiitokset kaikille osallistujille ja hyvää kesän jatkoa.

Terveisin Tennisseuran johtokunnan puolesta, Ari