Syksyn ryhmät sekä infoa tulevasta


KTS Valmennusorganisaatio

Kevät 2018 viikko-ohjelma

Aikuisten leirit kevät 2018
Puolen Suomen Tennis (PST)

PST Tour 2018

PST minimidi 2017-18
                                                                                                                                                                                                                    

Syksyn ryhmät ja harjoitusajat löytyvät kotisivun oikean reunan yläkulmasta: Syksy 2017, viikko-ohjelma. Klikkaa linkkiä ja ohjelma aukeaa. Kausi alkaa viikolla 36 ma 4.9.2017

Viikko-ohjelmaan on merkitty sinisellä juniori-ja kilparyhmät sekä vaalean harmaalla tenniskoulut. Aikuiset ovat merkitty eriväreillä tasojen mukaan.

HUOM! Juniorivalmennuksessa olevilla harjoitus alkaa n. 15 min aikaisemmin alkulämmittelyllä sekä jatkuu n. 20 min fysiikalla harjoitusajan jälkeen. Fysiikkaviikot selviävät juniorivalmennussuunnitelmasta joka löytyy myös kotisivun oikeasta reunasta (ilmestyy viikon 35 aikana).

Viikko-ohjelmasta selviää harjoitusajan lisäksi ryhmän pelaajat sekä valmentajan nimikirjaimet. Jos jostain syystä et pääse treeneihin niin voisitteko ystävällisesti ilmoittaa kyseiselle valmentajalle viestillä (WhatsApp tai teksti) ettet pääse paikalle heti kun tiedät asiasta.Valmentaja voi ottaa suunnitelmassa huomioon ketä tulee paikalle. Lisäksi on mahdollista ottaa joku korvaamaan poissaolotunteja (korvaaminen vain jos ryhmän valmentajalle sopii ja pelaaja on ryhmän tasoinen, aikuisilla värikoodin mukaan. Seuralla ei ole velvollisuutta järjestää korvaustunteja vaan me pyrimme tarjoamme niitä jos tilaa on, muista kysyä).

Ari Oikarinen (AO), 044-0841906
Alpo Kärkkäinen (AK), 0408338454
Roope Korhonen (RK), 0440-263455
Sami Närhi (SN), 050-5855955

Harjoitusohjelmat:
Harjoitusohjelmat (viikkorytmi) löytyvät oikeasta reunasta kotisivulta ennen viikon 36 alkua. Ryhmät noudattavat harjoitusohjelman pääaiheita joita ryhmän valmentaja ryhmän tason mukaan soveltaa.


Jäsenmaksu:
Seura tarjoaa valmennusta vain jäsennistölle joten ryhmissä olevien pelaajien on oltava seuran jäseneitä. Jäsenmaksu on junioreilla 35 €/vuosi ja aikuisilla 55 €/vuosi. Jäsenmaksu liitetään ensimäisen kk-laskun yhteyteen.

Uusille jäsenille tarjoamme jäsenyyden vuoden 2018 loppuun asti tällä samalla hinnalla. Lisäksi jäsenet saavat pelaamistaan irtotunneista hallissa 2 €:n alennuksen, sekä Intersportista saa jäsenkorttia esittämällä alennuksia. Intersportin jäsenetulaput löydät hallin ilmoitustaululta.

Ryhmät:
Koska valmennuksessa on paljon uusia pelaajia niin me valmentajat seuraamme parin ensimmäisen viikon ajan miten ryhmien dynamiikka toimii ja teemme tarvittaessa sitten muutoksia ryhmiin sekä tietenkin myös syksyn aikana seuraamme pelaajien kehitystä.

Jos sinulla on kysyttävää seurastamme, valmennuksestamme tai laskutuksista niin katso kotisivun vasemmasta reunasta keneen kannattaa ottaa yhteyttä. Siinä on eritelty asiat ja yhteyshenkilöt. Lisäksi valmentajilta voi kysyä tai ainakin he laittavat asian eteenpäin.

Muistakaa seurata kotisivuja viikoittain koska siellä kerrotaan esim. muutoksista, uusista tapahtumista, juhlapyhien treeneistä, leireistä jne.


Sekä vielä muistutus:


Laskutus-ja toimintatapainfoa sekä oikeudet että velvollisuudet:


Kaikkien ryhmien laskutus tapahtuu jälkikäteen kuukaisittain aina kuun vaihtuessa (syyskausi yht. 16 viikkoa eli 4 kk). Harjoitusohjelmat suunniteltu 4 viikon jaksotukselle/kk.


Jos pelaaja loukkaantuu tai sairastuu pitemmäksi aikaa on pelaajalla mahdollisuus katkaista laskutus kahden viikon omavastuuajan jälkeen. Pelaaja on ilmoitettava asiasta heti esim. loukkaantumisen jälkeen joko ryhmän valmentajalle tai Ari Oikariselle, . Laskutus jatkuu kun pelaaja tulee takaisin. VAIN noissa kahdessa ed.mainituissa tapauksessa toimimme näin (esim. omat lomat eivät vaikuta asiaan).


Irtisanomisaika ryhmäpaikasta kaikilla pelaajilla on 1 kk etukäteen ilmoitettuna kirjallisena (kalenterikuukausittain), jonka jälkeen katkaisemme laskutuksen. Tämä sen vuoksi jotta pystymme tarjoamaan toisille ryhmäpaikkaa tai etsimään tilalle uuden pelaajan.


MEILLÄ ON RYHMÄT JA HALLI TÄYNNÄ PELAAJIA JOTEN PYYDÄMME KAIKILTA HIUKAN KÄRSIVÄLLISYYTTÄ JA ILOISTA MEININKIÄ NIIN HYVÄ TULEE.


HYVÄÄ KAUDEN ALOITUSTA JA TSEMPPIÄ SYKSYYN.