Syksyn ryhmät julkaistu, infoa ryhmistä, laskutuksista, jäsenmaksusta jne. LUE TÄMÄ


KTS Valmennusorganisaatio

Kevät 2018 viikko-ohjelma

Aikuisten leirit kevät 2018
Puolen Suomen Tennis (PST)

PST Tour 2018

PST minimidi 2017-18
                                                                                                                                                                                                                    
Syksyn ryhmät ja harjoitusajat löytyvät kotisivun oikean reunan yläkulmasta: Syksy 2016, viikko-ohjelma. Klikkaa linkkiä ja ohjelma aukeaa. Kausi alkaa viikolla 36 ma 5.9.2016

Viikko-ohjelmaan on merkitty sinisellä juniorivalmennus, vaalean oranssilla aikuisvalmennus sekä vaalean harmaalla tenniskoulut.
HUOM! Junirivalmennuksessa olevilla harjoitus alkaa 10 min aikaisemmin alkulämmittelyllä sekä jatkuu n. 20 min fysiikalla harjoitusajan jälkeen. Fysiikkaviikot selviävät juniorivalmennussuunnitelmasta joka löytyy myös kotisivun oikeasta reunasta.

Viikko-ohjelmasta selviää harjoitusajan lisäksi ryhmän pelaajat sekä valmentajan nimikirjaimet. Jos jostain syystä et pääse treeneihin niin voisitteko ystävällisesti ilmoittaa kyseiselle valmentajalle viestillä (WhatsApp tai teksti) ettet pääse paikalle. Valmentaja voi ottaa suunnitelmassa huomioon ketä tulee paikalle. Lisäksi on mahdollista ottaa joku korvaamaan poissaolotunteja (korvaaminen vain jos ryhmän valmentajalle sopii ja pelaaja on ryhmän tasoinen. Seuralla ei ole velvollisuutta järjestää korvaustunteja vaan me tarjoamme jos tilaa on, muista kysyä). Pidemmissä poissaoloissa ottakaa heti yhteys Ari Oikariseen niin sovimme miten toimitaan.

Ari Oikarinen (AO), 044-0841906
Pekka Pohjamo (PP), 0500-968012
Alpo Kärkkäinen (AK), 0408338454
Roope Korhonen (RK), 0440-263455
Sami Närhi (SN), 050-5855955
Anniina Kyöttinen (An)

Harjoitusohjelmat:
Harjoitusohjelmat (viikkorytmi) löytyvät oikeasta reunasta kotisivulta ennen viikon 36 alkua. Ryhmät noudattavat harjoitusohjelman pääaiheita joita ryhmän valmentaja on ryhmän tason mukaan mukauttaa.

Laskutus:

Laskutus tapahtuu jälkikäteen eli syyskuun lasku tulee lokakuun alussa jne. Laskutus on tapahtuu viikkolaskutuksena joka on yleensä 4 viikkoa. Joskus kun kuukaisi sattuu loppumaan keskellä viikkoa niin kyseinen viikko voi siirtyä seuraavan kuun laskutukseen jolloin voi tulla viiden viikon lasku mutta niin se myös tasaantuukin toisessa kuussa. Laskusta kuitenkin selviää monen viikon laskusta on kyse. Laskutusrytmi on sama kuin harjoitusrytmi harjoitusohjelmassa.

Jäsenmaksu:
Seura tarjoaa valmennusta vain jäsennistölle joten ryhmissä olevien pelaajien on oltava seuran jäseneitä. Jäsenmaksu on junioreilla 35 €/vuosi ja aikuisilla 55 €/vuosi. Jäsenmaksu liitetään ensimäisen kk-laskun yhteyteen.

Uusille jäsenille tarjoamme jäsenyyden vuoden 2017 loppuun asti tällä samalla hinnalla
. Lisäksi jäsenet saavat pelaamistaan irtotunneista hallissa 2 €:n alennuksen, sekä Intersportista saa jäsenkorttia esittämällä alennuksia jne. Jäsenetuinfo-lappuja on hallissa esillä joten lukekaa ne läpi.

Ryhmät:
Koska valmennuksessa on paljon uusia pelaajia niin me valmentajat seuraamme parin ensimmäisen viikon ajan miten ryhmien dynamiikka toimii ja teemme tarvittaessa sitten muutoksia ryhmiin.

Jos sinulla on kysyttävää seurastamme, valmennuksestamme tai laskutuksista niin katso kotisivun vasemmasta reunasta keneen kannattaa ottaa yhteyttä. Siinä on eritelty asiat ja yhteyshenkilöt. Lisäksi valmentajilta voi kysyä tai ainakin he laittavat asian eteenpäin.

Muistakaa seurata kotisivuja viikoittain koska siellä kerrotaan esim. muutoksista, uusista tapahtumista, juhlapyhien treeneistä, leireistä jne.

MEILLÄ ON RYHMÄT JA HALLI TÄYNNÄ PELAAJIA JOTEN KÄRSIVÄLLISYYTTÄ SEKÄ HYVÄÄ KAUDEN ALOITUSTA KAIKILLE JA TSEMPPIÄ SYKSYYN.