Roope Korhonen, Lauri Soome ja Joonas Eriksson voittoihin


KTS Valmennusorganisaatio


Kevät 2018 viikko-ohjelma

Aikuisten leirit kevät 2018
Puolen Suomen Tennis (PST)

PST Tour 2018

PST minimidi 2017-18
                                                                                                                                                                                                                    
Katinkulta 4-6.2.2011. KTS:n pelaajat rymistelivät laajalla rintamalla menestykseen. Miesten B-luokassa nähtiin KTS:n pelaajien finaali. Roope Korhonen pelasi erinomaisen turnauksen ja voitti tällä kertaa vakuuttavan esityksen jälkeen Santeri Pätysen 6-3,6-3. Roopen vahvuus turnauksessa oli loistava liikkuminen ja peruslyöntipeli. Välierissä Roope voitti Benjami Tirkkosen KarTe 6-2,7-6 ja Santeri voitti ensimmäistä kertaa Tuukka Sivosen KarTe 6-2,6-2.

Miesten A-luokassa Santeri voitti 1. kierroksella Markus Lehtisalon RoVS mutta 2. kierroksella turnauksen voittaja Aki Rönkä KaTS oli Santerille liikaa.

Pojat 16-sarjassa KTS:n junnujen hallinta oli täydellistä. Välierän pelaajat oli kaikki harjoituskavereita KTS:stä ja pojat ovat vasta 15-vuotiaita. Lauri Soome voitti Joonatan Pakkasen 6-0,6-1 ja Valtteri Nurminen voitti Nuutti Enkkelän 6-4,6-1. Finaalissa Lauri pelasi terävämmin ja voitti Valtterin 6-4,6-1. 

Pojat 14-sarjassa Joonas Eriksson hallitsi turnausta vakuuttavasti mutta finaalista tuli tiukka PTT:n Roope Airaksisen taistellessa lujasti Joonasta vastaan. Joonas hoiti finaalin kuitenkin 6-3,7-6.

Miesten C-luokassa välieriin selvisivät Jussi Ylönen ja Nuutti Enkkelä. Ylönen hävisi Jukka Liuskille SoTS 6-3,6-1 ja Nuutti Mikko Haveriselle KaTS 6-4,6-1.

Miesten D-luokassa Anne-Mari Karjalainen selvisi finaaliin asti mutta RoVS:n Tomi Martti oli vahvempi 6-1,6-0.

Pojat 12-sarjassa Riku Kukkonen selviytyi välieriin. Veikka Oja KaTS voitti Rikun luvuin 6-4,7-5.

Tytöt 14-sarjassa oli erittäin tasaista. Pelaajat pelasivat ristiin lohkopeleissään ja tarkan laskennan jälkeen Anna Niemelä sijoittui kolmanneksi.

Mukana kaikkiaan Kuopion Tennisseuran pelaajia oli oli 17 pelaajaa. Lisäksi ruokahuollosta vastasivat aivan upeasti Pia Viik ja Jaana Tuhkalainen. Erittäin paljon kiitoksia heille pelaajien ja valmentajan puolesta. Niinhän sanotaan että: Hyvä ruoka, parempi mieli. Tie menestykseen käy vatsan kautta vai miten se nyt oli... :-). Valmentajan tuttuun tapaan oli Ari Oikarinen.