KTS:n seurakysely. Vastaa ja vaikuta!


KTS Valmennusorganisaatio


Kevät 2018 viikko-ohjelma

Aikuisten leirit kevät 2018
Puolen Suomen Tennis (PST)

PST Tour 2018

PST minimidi 2017-18
                                                                                                                                                                                                                    

 Hyvä Tennisseuralainen,

klikkaa tästä ja vastaa  http://www.webropolsurveys.com/S/E4781E2BBBF25A5A.par

Seuramme on mukana Seurakehittämö, eli SEKE - hankkeessa. Hankkeessa autetaan seuraamme muotoilemaan toimintaa entistäkin kiinnostavammaksi. Hanke on ESR - rahoituksella toteutettava hanke. Hanke kestää kesään 2014 saakka. Hankkeen hallinnoija on Pohjois-Savon Liikunta ja osatoimijoina ovat seitsemän lajiliittoa. Seuraprosessit, joita kutsutaan FenixSeura kokonaisuudeksi käynnistyvät tällä Seura-analyysillä. Lisää hankkeesta voit lukea www.seurahautomo.fi ja www.sportinnovation.blogspot.com blogista. Tykkää hankkeesta myös Facebookissa (SEKE-hanke).

 Seuramme toiminnassa jokaisen jäsenen ja kaikkien seuratoiminnassa lähellä olevien näkemykset ovat tärkeitä. Toiminnan kehittämiseksi on aika ajoin hyödyllistä tehdä tarkempi analyysi siitä, missä ollaan, mihin ollaan menossa ja mihin halutaan mennä. Nyt on tuollaisen kartoituksen aika. Tämän ohjeistuksen linkin takaa löydät laatimamme Seura-analyysin, johon toivomme Sinun vastaavan ja johon pääset vastaamaan vaikka heti.

 Toivomme reilun pelin hengessä vain yhtä lähetystä/vastaaja. Vastaavasti perhekohtaisesti toivomme kaikkien vähintään 15-vuotiaiden perheenjäsenten vastaavan erikseen ja kunkin oman tärkeän mielipiteensä mukaisesti. Kyselylomakkeessa tiedustellaan ajatuksiasi seuran nykytilasta ja tulevaisuudesta sekä eri toimien/toimintojen tärkeydestä.

 Seuranne analyysi on avautunut ja sulkeutuu (= täyttö päättyy) maanantaina 18.3.2013 klo 24.00, jonka jälkeen tehdään tuloksista yhteenveto ja pidetään raportti-ilta. Vastaaminen on tärkeää, sillä analyysillä halutaan saada kattava ja realistinen kuva seuranne tilasta. Siten saadaan lisäeväitä toiminnan suunnitteluun ja kehittämiseen.

 Varaa vastaamiseen aikaa noin 20 minuuttia. Siirry alla olevan linkin kautta vastaussivuille. Lue kaikki Seura-analyysissä olevat ohjeet huolellisesti, vastaa kysymyksiin ja paina lopuksi "Lähetä" -painiketta (vasta tuolloin vastaukset tallentuvat). Suuret kiitokset jo etukäteen vastauksistasi. Seurakehittäjä-Niina heittää haasteen: Saattekohan 30 vastaajan rajan rikki?

 Seura-analyysin osoite:

 http://www.webropolsurveys.com/S/E4781E2BBBF25A5A.par