KTS:n juniorikilpailut 2015


KTS Valmennusorganisaatio


Kevät 2018 viikko-ohjelma

Aikuisten leirit kevät 2018
Puolen Suomen Tennis (PST)

PST Tour 2018

PST minimidi 2017-18
                                                                                                                                                                                                                    
KTS:n juniorikilpailut pelattiin Väinölänniemen tenniskentillä 5.-7.6.2015. Sarjoina tänä vuonna oli P13, P11, T14 ja P15D. (Linkki kaavioihin). Lisäksi pelattiin jo tuttuun malliin poikien ja tyttöjen MIDItennis lauantaina. Otteluita lohkokilpailuissa kertyi yhteensä 64 ja miditenniksessä 15.
Useat KTS:n pelaajat tekivät depyyttinsä kilpatennikseen juuri näissä kisoissa. Omat kilpailut ovat todella tärkeät ja samalla helppo tapa aloittaa kilpaileminen tenniksessä.

KTS:n pelaajista Otso Enkkelä nappasi P15D luokan voiton kaatamalla KTS:n Joni Komulaisen finaalissa ja KTS:n Eveliina Taskisen semifinaalissa. Sijasta 5 käytiin tiukka finaalikamppailu, jossa Aleksi Tuomela (KTS) voitti Eetu Hyytiäisen (KTS). Hurjin taistelu käytiin kuiten semifinaalissa Joni Komulaisen ja Oulun Viljami Meriläisen välillä. Joni otti finaalipaikan supertiebreak voitolla 12-10.

Tytöt 14 sarjassa KTS:n pelaajat Saskia Soome ja Eveliina Taskinen nappasivat pokaalit semifinaalipaikoillaan. Plate:n finaalissa (5. sija) käytiin hurja kamppailu KTS:n pelaajien välillä sunnuntaina. Vilma Pentikäinen voitti tiukkojen vaiheiden jälkeen Aada Jeskasen. Samat pelaajat kohtasivat myös lohkovaiheessa ja silloin Aada Jeskanen voitti Vilma Pentikäisen erittäin tasaisessa ja hyvässä ottelussa.

P13 sarjassa KTS:n mainetta puolusti Indrek Soome, joka eteni 4 voitolla sarjan finaaliin. Sotkamon Ville Pöyhönen pöyhi kaikki vastustajansa ja sarjavoiton.

P11 vuotta muodostui suurimmaksi sarjaksi. Täällä KTS:n ensikertalaiset kovien pallojen sarjoissa olivat Daniel Rautiainen, Topias Taskinen sekä Lauri Rautio. Lauri Rautio ja Topias Taskinen avasivat kilpailut hienolla kolmen erän väännöllä jo perjantaina, ja jatkoivat pelejä aina sunnuntaille saakka. Daniel Rautiainen heräsi pelaamaan kunnolla vasta sunnuntaina ja nappasi voiton omasta jatkokaaviosta.
KTS:n Andri Soome pelasi tiukan lohkovaiheen ja jäi lohkovoitosta vain muutaman pisteen päähän. Varmasti hän hoiti kuitenkin lohkokakkosten jatkokaavion voiton ja saavutti 5. sijan pokaalin.

MIDItennis pelattiin lauantaina kello 10 alkaen. Alkulohkoissa oli tytöt ja pojat samassa sarjassa. Täällä KTS:n Aapeli Heikkilä ja Juho Jääskeläinen pelasivat huikean lohkopelin vastakkain(5-4) ja semifinaaliin eteni Aapeli. Toisessa lohkossa KTS:n Aada Jeskanen, Topias Taskinen ja Daniel Rautiainen selvittivät paremmuuttaa oranssilla pallolla. Lohkovaiheen voiton Topias, mutta jatkopelien finaalissa Daniel voitti Topiaksen tiukkojen vaiheiden jälkeen 6-4. Lisäottelussa hieman isommalla kentällä Juho Jääskeläinen otti revanssin Aapeli Heikkisestä ja molemmat saavuttivat sijan 3.
Tyttöjen sarjassa voiton Lieksan Aada Muikku. Toisen sijan valloitti KTS:n Aada Jeskanen ennen Lieksan Tuuli Saraniemeä.

Kiitos kaikille osallistujille ja ensivuonna taas pelataan kesäkuun alussa.